Externalizare IT

Ce este externalizarea IT

Prin externalizare IT, firmele IT pot prelua in intregime departamenul IT din companii sau doar o parte din responsabilitatile IT, precum mentenanta IT, administrarea infrastructurii IT, suportul IT pentru utilizatori si echipamente, monitorizarea serverelor sau asigurarea securitatii datelor.

Companiile aleg sa externalizeze serviciile IT din motive diferite, de la reducerea costurilor asociate IT-ului, eliminarea intreruperilor IT si cresterea productivitatii, pana la accesarea unor cunostinte extinse, detinute de o firma IT specializata.

RESURSE IT DISPONIBILE IMEDIAT

Avand o experienta de 15 ani, StarTechTeam ofera servicii de externalizare IT adaptate nevoilor companiilor de orice marime, care castiga mai multa stabilitate si eficienta pentru cresterea business-ului.

Cu peste 140 de specialisti, asiguram servicii de externalizare IT pentru companii atat in Bucuresti, cat si la nivel national. Avem disponibil un numar suficient de resurse IT, care pot sa livreze in termen scurt pentru tine. Reusim acest lucru pentru ca:

  • Crestem specialisti IT, prin Star Tech Academy, academia tehnica interna.
  • Dezvoltam specialisti, prin programele de certificare pe termen lung.
  • Oferim cadrul de evolutie profesionala, care ne ajuta sa atragem mai usor resurse atunci cand acestea ne sunt necesare.

Beneficiile Externalizarii IT

24/7

Suport IT 24/7
Trimiti cererile IT prin sisteme IT moderne si primesti suport IT rapid de la specialisti. Beneficiezi de interventii IT la sediul companiei tale si ai garantia rezolvarii in timp garantat, prin SLA agreat contractual.

Optimizarea costurilor IT si performanta crescuta
Atunci cand decizi sa externalizezi, obtii imediat resursele IT de care ai nevoie. Externalizarea IT inseamna costuri eficiente, prin alocarea exacta a competentelor specifice pentru diferite operatiuni.

14%

Rezultate mai bune pentru afacerea ta
14% este cresterea medie a cifrei de afaceri a clientilor nostri. Focusul lor este dedicat in aria de competenta proprie, nu sunt intrerupti si nu irosesc timp si bani cu gestionarea problemelor IT.

99%

Disponibilitatea infrastructurii IT si monitorizare permanenta
Ai 99% disponibilitate a infrastructurii IT, prin monitorizare continua si interventii proactive pentru sistemele sau serverele critice.

Securitatea datelor
Competente extinse in implementarea solutiilor de securitate, datorita parteneriatelor strategice si a certificarilor detinute. Asiguram protectia datelor, prin solutii eficiente de back-up.

INCEPE-TI RELATIA CU NOI, BENEFICIIND DE UN

031 8260150
Cand alegi externalizarea IT, primesti imediat resursele IT de care ai nevoie! Afla mai mult.

Servicii de mentenanta IT. Afla mai mult.

Clienti reprezentativi, care beneficiaza deja de avantajele externalizarii IT alaturi de StarTechTeam

Logo Generali
Logo GSK
Logo Scania
Logo Volvo
Logo Scandia
Logo Danone
Logo Rewe
Logo Pet Product
Logo Vinexpert
Logo Euronet
Logo Lafarge
Logo Bigotti