home

suport it pentru angajati si administrare it
sisteme si aplicatii de monitorizare si management it
suport it pentru activitate neintrerupta in companii
externalizare servicii it bucuresti

Who we are?

With us by your side, your business exploits the benefits of modern technology for accelerated development, for informatic risk coverage or malfunctioning of critical IT solutions and by ensuring your employees with technical support for avoiding activity interruptions.
Your objectives are sustained through complete IT support services, acting as an external supplier or completing your IT department.


Our customers benefit from:

  • 80% fewer work stoppages
  • Resolution time less than one hour for 90% of IT support requests
  • Uninterrupted activity of IT solutions through continuous monitoring 24/7
  • Data protection (real-time data backups)
  • Information security through proactive identification of system attacks
...[more]

Download our stelar brochure

Servicii IT

Portofoliul de Solutii

SERVICIILE SI SOLUTIILE IT SUNT PENTRU:

Solicita oferta IT personalizata

Solicita oferta IT personalizata
solutii it pentru management si gestiune it

MODERN IT MANAGEMENT SOLUTIONS
Optimum Desk means to you:
Software solutions that guarantee a detailed scheme for the client infrastructure – hardware and software –, business risk elimination through licensing, reduction in operation stoppages and control over IT service delivery.
Find out more
...[more]

certificari si competente pentru companii it

GLOBAL PARTNERS AND INTERNATIONAL CERTIFICATIONS

  • Microsoft Gold Partner
  • Kaspersky Authorized Reseller
  • BitDefender Business Partner
  • HP Preferred Partner
  • Cisco Select Partner
...[more]

echipa star team, cultura organizationala a StarTechTeam

STAR TEAM
Over 140 dedicated experts, trained and certified in technical support, communications, network and security services. The only company that invests in a memorable organizational culture. 100% of our SysAdmins hold multiple certifications: Microsoft, Fortinet, Cisco.
...[more]


arrow
15 oct. 2014 – Bogdan Tudor, StarTechTeam: Cloud-ul este un concept de marketing inventat ca sa ajute in promovare.

Aparitia termenului “cloud? este o strategie de marketing eficienta, menita sa ajute dezvoltarea industriei de stocare a datelor.

11 iun. 2014 – A pornit singur si acum a ajuns la 3 milioane de euro

Bogdan Tudor conduce compania de externalizare de servicii IT StarTechTeam, pe care a infiintat-o in anul 2005.

22 dec. 2013 – Personalitatea anului 2013 in Romania: programatorul

S-a vorbit in 2013 despre o noua bula in domeniul tehnologiei. Despre un Silicon Valley care fierbe. Despre listari si vanzari cu atat de multe zerouri in coada, de parca ultimii cinci ani de tristate economica nici nu ar fi existat.

14 oct. 2011 – Cine da lectii managerilor

Ce-ar mai putea avea de invatat un om care are pe mana bugete de milioane sau zeci de milioane de euro si conduce o armata de oameni?

24 mai 2009 – Cum poate departamentul IT sa aduca economii de pana la 50%

Desi nu e chiar primul loc unde se uita managerii cand se gandesc la reducerea cheltuielilor, departamentul de IT poate aduce economii de pana la 50% din bugetul de investitii.

2 nov. 2008 – Cine te scapa de angajati

Centrele de servicii externalizate au inceput sa aduca profituri importante in ultima perioada, chiar si pe fondul crizei financiare internationale.

8 Decembrie 2016 - Class IT devine Startech Team şi se extinde pe piaţa integratorilor de soluţii

Class IT Outsourcing, liderul pieţei de servicii de suport IT din România și Class IT Hardware se unesc sub un singur brand, Startech Team, la 15 ani de la înființare. Schimbarea vizează extinderea pe piaţa integratorilor de soluţii IT și are loc pe fondul introducerii de noi soluţii în portofoliu, ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei.

8 Decembrie 2016 - Class IT devine Startech Team şi se extinde pe piaţa integratorilor de soluţii IT

Class IT Outsourcing, liderul pieţei de servicii de suport IT din România și Class IT Hardware se unesc sub un singur brand, Startech Team, la 15 ani de la înființare. Schimbarea vizează extinderea pe piaţa integratorilor de soluţii IT și are loc pe fondul introducerii de noi soluţii în portofoliu, ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei.

10 Decembrie 2016 - Class IT Outsourcing va prelua Class IT Hardware și va activa pe piață sub brandul Startech Team. Afacerile vor depăși 6 milioane de euro în 2017

Evoluția companiei are loc și în contextul creșterii nevoii firmelor de a apela la furnizori specializați de servicii de suport și soluții IT. Această necesitate va genera, la nivelul întregii piețe, o majorare de două cifre în 2016, urmând un ritm accelerat de creștere în perioada următoare.

8 Decembrie 2016 - Un antreprenor își îmbracă angajații ca în Star Trek și îi plătește cu 700 de euro lunar

Antreprenorul Bogdan Tudor este mare fan al serialului științifico-fantastic Star Trek. El și-a transpus pasiunea și în business.

7 decembrie 2016 - Class IT devine Startech Team şi atacă piaţa integratorilor. Echipa se extinde cu 50 de specialişti IT

Compania de servicii de suport IT Class IT Outsourcing se uneşte cu Class IT Hardware sub brandul Startech Team, mutare care vizează extinderea pe piaţa integratorilor de servicii IT. Startech Team estimează o creştere de 36% a cifrei de afaceri anul viitor, la 6 milioane de euro, şi îşi va extinde echipa cu 50 de specialişti IT, de la 150 de angajaţi în prezent.

8 Decembrie 2016 - Class IT devine Startech Team şi estimează afaceri de 6 milioane euro în 2017

Din 2017, vorbim de trei tipuri de companii cărora ne adresăm cu servicii şi soluţii IT: companii antreprenoriale, companii medii şi companii mari. Pentru fiecare categorie de clienţi am definit şi oferim un portofoliu particular de servicii şi soluţii, adaptat nevoilor lor.

10 Decembrie 2016 - Class IT devine Startech Team si va angaja 50 de noi specialisti IT -

Class IT Outsourcing Class IT Hardware se unesc sub un singur brand, Startech Team, la 15 ani de la infiintare. Schimbarea vizeaza extinderea pe piata integratorilor de solutii IT si are loc pe fondul introducerii de noi solutii in portofoliu, ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei. See more at:

8 Decembrie 2016 - Class IT devine Startech Team şi va angaja 50 de noi specialişti IT

Introducerea de noi soluţii IT în portofoliu, alături de o mai bună segmentare a diviziilor companiei, determină și creşterea cifrei de afaceri a companiei. Astfel, Startech Team estimează pentru anul curent o cifră de afaceri de peste 4,4 milioane de euro şi de peste 6 milioane de euro anul viitor.

9 Decembrie 2016 - Bogdan Tudor, Class IT: Era un moment cand credeam ca TOTUL se poate

Compania a inceput evolutia in suport IT in 2005, intrand pe o nisa. Din 2005 pana in 2008, inainte de criza, au evoluat aproape de la zero, la 35 de angajati, in prezent avand peste 120. Class IT a reusit sa aduca din SUA unul dintre cei mai mari retaileri din lume, cu o cifra de afaceri de 180 de miliarde de dolari. Compania romaneasca ofera suport clientilor companiei.

4 mar. 2015 – EY organizeaza a doua editie a Entrepreneur of the Year: vezi calendarul competitiei

Bogdan Tudor, CEO & Founder StarTechTeam, selectat in competitia EY – Entrepreneur of the Year.

25 nov. 2014 – Antreprenori, catre guvernanti: Nu va atingeti de cota unica si pastrati CAS redusa!

Ce isi mai doresc antreprenorii de la guvernanti pentru ca Romania sa fie tara europeana cu cel mai prietenos mediu de afaceri pentru antreprenori pana in 2020?

2 dec. 2013 - Bogdan Tudor, StarTechTeam Outsourcing: Cea mai mare provocare a antreprenorilor este sa se reinventeze

Cea mai mare provocare a antreprenorilor astazi este sa se reinventeze pentru ca ceea ce i-a facut sa aiba succes nu ii va ajuta sa se dezvolte pe viitor.

1 dec. 2013 - Tudor, StarTechTeam Outsourcing: IT-ul este precum industria textila acum 10-12 ani. Trebuie sa trecem de la lohn la produse proprii

Piata de IT din Romania poate fi comparata cu industria textila locala din urma cu 10-12 ani, cand predomina productia in lohn.

28 nov. 2013 - Tudor, StarTechTeam: Planul de business trebuie sa fie scurt si dinamic. Eu am invatat sa-l fac la scoala

Planul unei afaceri trebuie sa fie scurt si dinamic pentru ca piata, realiatatea tinde sa-l invalideze din prima.

19 nov. 2007 - Aproape 3% dintre companiile romanesti si-au externalizat departamentul IT

Mai putin de 3% dintre companiile romanesti si-au externalizat departamentul IT, din cauza scepticismului fata de acest procedeu.

11 feb. 2007 - StarTechTeam Outsourcing vrea sa angajeze 100 de oameni anul acesta

StarTechTeam Outsourcing, companie romaneasca ce ofera servicii de externalizare IT, infiintata in 2001, mizeaza pe dublarea cifrei de afaceri in acest an.

9 Decembrie 2016 - Class IT devine Startech Team şi mizează pe afaceri de 4,4 milioane de euro la finalul anului 2016

Startech Team - compania locală formată în urma fuziunii dintre Class IT Outsourcing, firmă specializată în furnizarea de servicii pentru externalizarea proceselor IT, şi Class IT Hardware estimează că va încheia anul acesta cu o cifră de afaceri de circa 4,4 milioane de euro, iar pentru 2017 ţinteşte o creştere a veniturilor de peste 35%.

6 iunie 2016 - Afacerile funrizorului local de servicii IT StarTechTeam au crescut cu 15% in 2015, la 8 mil. lei

StarTechTeam Outsourcing, compania locala specializata in furnizarea de servicii si suport IT, a obtinut in 2015 o cifra de afaceri neta de 8 milioane de lei, cu 15% mai mare fata de 2014.

30 mai 2016 - Reactiile managerilor din industria IT privind decizia Intel de a inchide biroul de la Bucuresti: De la "Romania va ramane cu o mare problema sociala" la un "brand de renume nu inseamna siguranta"

Intr-un orizont de timp mediu acestea sunt stirile care se vor repeta in presa, iar Romania va ramane doar cu o mare problema sociala. Daca nu vrem sa se intample acest lucru, trebuie sa investim astazi in produse sau servicii romanesti capabile sa concureze in piata globala!

25 mar. 2016 - In cautarea de specialisti, Romania trebuie sa schimbe modul in care acorda cetatenie

Piata muncii din Romania are nevoie de mai multi specialist IT, este o solutie buna sa ii atragem, de exemplu, din Republica Moldova, insa ar trebui sa existe modificari si la legislatia muncii, nu doar la cea a cetateniei.

08 apr. 2015 - Tudor, StarTechTeam: Romania poate ajunge usor la 200.000 de IT-isti

200.000 de IT-isti sau 10% din PIB in 2-3 ani e un target usor realizabil, cu o strategie bine pusa la punct.

07 apr. 2015 - Video ZF Live: Asocierea dintre Romania si IT este foarte puternica in SUA; trebuie sa profitam de generatia actuala

Sunt companii care aduc romani in SUA si le obtin green card, a spus marti la ZF Live Bogdan Tudor, Class IT, firma de software si outsourcing.

10 mar. 2015 - Cu un program national pentru informaticieni, IT & C-ul poate deveni locomotiva economiei.

Eu, daca as fi in Guvern, as declara IT&C-ul prioritate nationala, a declarat Bogdan Tudor, fondator si CEO al StarTechTeam.

20 dec. 2014 – StarTechTeam a lansat o aplicatie prin care clientii pot sesiza problemele tehnice

Aplicatia EaseeHelp Mobile inlocuieste modalitatea clasica de semnalare a pro¬blemelor tehnice - prin apel telefonic - permitandu-le utilizatorilor sa inregistreze o cerere de suport direct de pe smartphone sau tableta.

28 oct. 2014 – Industria Telecom se transforma si se merge catre personalizarea serviciilor.

Piata telecom se transforma fundamental, nu mai este despre tehnologie, despre retele, ci despre relatia personala cu milioane de clienti si cum le oferi servicii personalizate.

20 nov. 2013 - Mai este nevoie sa ai departament propriu de IT in companie sau poti sa-l externalizezi?

Peste 80% din companiile din Romania au probleme de securitate, riscuri de pierdere a datelor sau de acces neautorizat.

11 oct. 2013 - Concluziile seminarului ZF Outsourcing: Externalizarea nu mai este o tendinta, ci o necesitate pentru eficienta unei afaceri

Companiile ar trebui sa se „degreveze“ de serviciile care nu reprezinta activitatea lor de baza, din care scot profit, si sa externalizeze o parte din activitatile din departamentele-suport.

10 oct. 2013 - Bogdan Tudor, StarTechTeam Outsourcing: Companiile locale trebuie sa aiba alte criterii de diferentiere fata de concurenta, nu doar salariul

Externalizare inseamna exploatarea diferentelor de salarii dintre Vest sI Est, dar doar pentru companiile straine.

27 oct. 2008 – Outsourcing-ul va fi afectat doar pe termen scurt de criza

Din ce in ce mai multe companii ar putea apela la externalizare pentru a-si reduce costurile operationale.

8 Decembrie 2016 - Class IT devine Startech Team şi se extinde pe piaţa integratorilor de soluţii IT

Class IT Outsourcing, liderul pieţei de servicii de suport IT din România și Class IT Hardware se unesc sub un singur brand, Startech Team, la 15 ani de la înființare. Schimbarea vizează extinderea pe piaţa integratorilor de soluţii IT și are loc pe fondul introducerii de noi soluţii în portofoliu, ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei.

2 iul. 2013 - StarTechTeam, Microsoft Romania si Optimum Center lanseaza Suport 365

StarTechTeam, Microsoft Romania, Optimum Center au lansat Suport 365, instrumentul ideal pentru firmele romanesti care, indiferent de marime si de nivelul de dezvoltare, pun accentul pe solutii profesionale de comunicare, pe protectia datelor interne si pe productivitatea angajatilor. Lansarea serviciului Suport Office 365 a fost marcata prin intermediul unui eveniment pe 2 iulie, in cadrul caruia cei trei parteneri au demonstrat solutia integrata si au prezentat beneficiile potentiale pentru firmele romanesti.

2 iul. 2013 - Suport 365 este un nou produs de cloud pentru companiile din Romania

Microsoft a anuntat astazi, impreuna cu partenerii Optimum Desk si StarTechTeam, Suport 365. Este un instrument destinat firmelor din Romania care, indiferent de marime si de nivelul de dezvoltare, pun accentul pe solutii profesionale de comunicare, de protectie a datelor interne si pe productivitatea angajatilor. Microsoft este una dintre cele mai dezvoltate companii cu activitati de cloud storage si cloud computing.

8 Decembrie 2016 – StarTech Team face angajări

Class IT Outsourcing și Class IT Hardware se unesc într-un brand comun, Startech Team, la 15 ani de la înființare. Compania are în prezent 150 de angajați și își propune să angajeze 50 de noi specialişti IT. See more at

30 apr. 2015 – Cum va arata Internet of Things in Romania lui 2015

Revista Cariere a stat de vorba cu Bogdan Tudor, CEO & Founder StarTechTeam, CIO Council Board Member, care ne-a povestit despre trendurile care se vor instala odata cu adoptarea noilor tehnologii.

4 mar. 2015 – Se lanseaza competitia EY Entrepreneur of the Year 2015

EY Romania lanseaza, pe 14 mai, editia din 2015 a competitiei EY Entrepreneur of the Year. Dupa evenimentul de lansare a competitiei, va avea loc perioada inscrierilor, intre 14 mai si 1 august.

18 oct. 2013 - Star Team – conceptul de cultura organizationala creat de si pentru echipa StarTechTeam

Poate ca va intrebati cum arata primul site romanesc dedicat culturii organizationale... StarTechTeam Outsourcing, companie ce activeaza pe piata de servicii de suport IT din 2001, a lansat un concept inedit pentru cultura sa organizaționala, in premiera in Romania, concept care, pe langa definirea esentei si standardelor sistemului colectiv de credinte si valori, a atitudinilor si convingerilor existente in interiorul institutiei a creat si un astfel de canal interesant de comunicare..

8 Decembrie 2016 - Class IT devine Startech Team şi va angaja 50 de noi specialişti IT

Din 2017, vorbim de trei tipuri de companii cărora ne adresăm cu servicii şi soluţii IT: companii antreprenoriale, companii medii şi companii mari. Pentru fiecare categorie de clienți am definit și oferim un portofoliu particular de servicii şi soluţii, adaptat nevoilor lor.

6 ian. 2014 - Sa mergem cu incredere acolo unde nu a mai fost nimeni inainte!

De vreo cativa ani incoace, intalnesc oameni, echipe si organizatii de la care imi place foarte mult sa invat. Daca este vorba despre oameni, cel mai mult imi plac antreprenorii. si nu neaparat cei care au facut foarte multi bani foarte repede, ci cei care au construit organizatia pas cu pas si au realizat la un moment dat ca trebuie sa schimbe ceva, in primul rand la propria persoana si apoi la organizatia pe care o conduc.

We can be your solution to

Better results for your business

13,7% is the average increase of our customer’s turnover. Your focus is directed only where it matters most, the development of the business, not the back-office activities.

Higher availability

90% of incidents resolved in less than an hour! Over 140 certified specialists who collaborate in order to quickly resolve any situation your customers might encounter.

Reduced downtime risks

99% is the availability of critical IT systems for your business. 24/7 proactive monitoring and guaranteed rapid remote interventions so that your clients won’t notice the situation.

Proactive protection

50% less interruptions affecting users of IT systems, thanks to our proactive solutions that identify potential emergency situations before they occur. Providing your customers a flowing activity, will offer you credibility and increasing power.

Long lasting partnerships

5,7 years is the average contract time of our clients! A full team of professionals that contribute to the satisfaction of those we work with.

Start your business relation with us and benefit from an

intrebari inainte de externalizarea it

beneficii externalizare it pentru companii

de ce sunt renumiti specialistii it din romania

campanie umanitara StarTechTeam