Afaceri Beleless


Elimina riscurile IT si protejeaza-ti afacerea!

Companiile de top se bazeaza pe suport IT profesionist


Elimina riscurile IT care iti pot afecta performanta afacerii si solicita ajutorul specialistilor IT, pentru a beneficia de suport IT specializat!
In campania Beleless sau "afaceri fara belele IT", am adunat cele mai frecvente 10 situatii neplacute din companii, care se pot produce atunci cand nu exista servicii IT. Am realizat 10 video-uri amuzante cu aceste situatii, care sa te convinga de importanta si necesitatea suportului IT intr-o companie performanta.

Pentru a evita cele 10 riscuri IT si multe altele, ne poti contacta oricand pentru o analiza tehnica a afacerii tale. Solicita un Audit IT gratuit aici!

EVITA RISCUL #1: COMPUTERELE NU FUNCTIONEAZA, IAR PRODUCTIVITATEA ANGAJATILOR ESTE AFECTATA

Cand computerele nu functioneaza si situatiile IT raman nerezolvate, angajatii isi ocupa timpul cu activitati care nu aduc niciun beneficiu companiei tale.

SOLUTIA: REZOLVARI RAPIDE LA PROBLEME IT

Alege o firma IT care sa-ti ofere interventii rapide si timp de interventie garantat pentru orice situatie IT care iti afecteaza activitatea, chiar si in weekend.

EVITA RISCUL #2: E-MAIL-URILE SE PIERD SI NU AJUNG LA DESTINATAR

Cand e-mail-ul nu functioneaza si mesajele nu ajung la destinatar, afacerea ta are de suferit, iar colaborarea interna si externa este afectata negativ.

SOLUTIA: SOLUTII DE EMAIL ADAPTATE NEVOILOR COMPANIEI

Asigura-te ca solutia de e-mail este intotdeauna functionala, iar securitatea informatiilor transmise pe e-mail este garantata. Solicita suportul specialistilor, care sa iti ofere solutii de e-mail adaptate nevoilor de business.

EVITA RISCUL #3: SERVERE CARE PICA SI BLOCHEAZA INTREAGA ACTIVITATE

In video-ul 3, descopera ce consecinte sunt atunci cand a picat un server in companie: discutii neproductive, timp pierdut si activitate blocata.

SOLUTIA:MONITORIZAREA 24/7 A SERVERELOR

Desfasurarea activitatilor zilnice depinde prea mult de servere, astfel incat sa ignori monitorizarea acestora. Alege servicii IT care monitorizeaza serverele 24/7 si iti ofera interventii proactive si rezolvari eficiente pentru orice incident.

EVITA RISCUL #4: TOATE DATELE COMPANIEI SUNT PIERDUTE INTR-UN INCENDIU SAU ALT EVENIMENT NEDORIT

Un eveniment neplacut nu este niciodata planificat, iar un posibil incendiu al serverelor poate cauza pierderea definitiva a datelor.

SOLUTIA: REALIZAREA UNUI BACKUP AL DATELOR

Implementarea unui solutii de backup este cea mai sigura metoda pentru a te asigura ca afacerea ta nu va pierde date importante sau ca le poti recupera in urma unei avarii.

EVITA RISCUL #5: SITUATII DE AVARIE CARE APAR IN TIMPUL WEEKEND-ULUI

Situatiile IT aparute in weekend si nerezolvate la timp pot bloca activitatea din timpul saptamanii. Fie ca a picat internetul sau s-a blocat serverul, luni totul trebuie sa fie functional.

SOLUTIA: SERVICII IT 24/7 SI DE PREVENIRE A SITUATIILOR DE AVARIE

Chiar si in weekend, o problema IT nerezolvata poate produce pierderi de timp, resurse financiare si oportunitati de afaceri. Alege mereu servicii care iti ofera suport IT 24/7, astfel incat sa elimini orice risc care iti ameninta functionarea operatiunilor.

EVITA RISCUL #6: DATELE COMPANIEI AJUNG CU USURINTA LA CONCURENTA

Datele companiei tale trebuie sa ramana doar in interiorul ei! In video-ul 6, descopera cat de usor pot ajunge acestea la concurenta. Iti asumi riscul?

SOLUTIA: AUDITARE IT SI SECURIZARE A INFORMATIILOR

Datele companiei tale pot fi oricand accesate de persoane neautorizate, cand nu ai gardienii IT potriviti. Pentru a evita orice risc, un prim pas este realizarea unui Audit IT profesionist, care sa fie urmat de implementarea unui plan eficient de securizare a informatiilor.

EVITA RISCUL #7: CAND NU SUNT OPTIMIZATE, ECHIPAMENTELE PUN PIEDICI IN REALIZAREA TASK-URILOR

Calculatoarele fac figuri? In episodul cu numarul 7 din Campania Beleless, dezvaluim care sunt consecintele cand computerele nu au mai fost optimizate de mult timp si cum afecteaza productivitatea generala.

SOLUTIA: OPTIMIZAREA PERIODICA A ECHIPAMENTELOR IT

Pentru a obtine performanta IT pe termen lung, specialistii IT iti pot oferi verificari si optimizari periodice ale echipamentelor. Astfel, reduci investitiile noi si cresti productivitatea angajatilor.

EVITA RISCUL #8: PIERDEREA DATELOR IMPORTANTE DIN TELEFON SAU TABLETA

Primesti un apel, nu recunosti interlocutorul si descoperi ulterior ca este un client important? Din cauza ca ti-ai pierdut telefonul si, odata cu el, toate contactele, poti pierde oportunitati de afaceri.

SOLUTIA: SINCRONIZAREA DISPOZITIVELOR MOBILE SI SALVAREA DATELOR

Asigura-te ca informatiile importante sunt accesibilel oricand ai nevoie de ele! Pentru a elimina orice risc, solutia este sincronizarea datelor pe toate dispozitivele mobile detinute.

EVITA RISCUL #9: SCURGEREA INFORMATIILOR CONFIDENTIALE DIN COMPANIE

Nu neglija datele confidentiale din compania ta si restrictioneaza accesul persoanelor neautorizate din exterior sau din interior! Cu siguranta, nu vrei ca fisierul de salarii al angajatilor sa fie la indemana tuturor!

SOLUTIA: IMPLEMENTAREA UNOR SOLUTII DE SECURITATE INTERNA SI EXTERNA

Cu ajutorul profesionistilor IT, poti oricand sa implementezi politici clare de accesare a informatiilor si solutii de securitate externa sau interna. Asigura-te ca datele nu parasesc compania fara acordul tau.

EVITA RISCUL #10: PRIMIREA UNOR AMENZI URIASE PENTRU FOLOSIREA LICENTELOR NEAUTORIZATE

Fara un control software detaliat, afacerea ta poate avea parte de controale nepotrivite. Nu te afla in situatia din episodul cu numarul 10 din Campania Beleless! Utilizarea programelor software neautorizate presupune asumarea unor riscuri!

SOLUTIA: DETINEREA UNOR SOLUTII DE CONTROL AL LICENTIERII

Solicita firmei IT care iti livreaza serviciile IT solutii eficiente pentru inventarierea si gestionarea licentelor detinute, astfel incat sa ai mereu controlul asupra acestora.

AFACERE BELELESS?


Ai o afacere care functioneaza foarte bine si ai vrea ca si din punct de vedere IT sa fie beleless?

AFACERE BELELESS?


Imediat dupa ce vei completa datele tale, un specialist Class IT te va contacta si veti gasi impreuna solutia pentru o afacere fara belele IT.

AFACERE BELELESS?


E ok!
Nimeni nu e perfect!
Dar poate te razgandesti la urmatorul filmulet! Introdu adresa ta de mail iar noi te vom anunta cand apare urmatorul clip al campaniei.